Torniluolan uninoita

Niin kauan olen sinua rakastanut, niin kauan, että olen jo lähes unohtanut ettei aikaa ole. On vain loputon nyt, johon ikuisuus häviää ja josta huominen herää. Aina löytyy joku, jonka tarina on vielä pahempi tai parempi, tämä on omani - lapsihaaveita, kipua ja toivoa, arkea, juhlaa, iloa ja onnea, välillä yhtä ja sitten toista.
Tervetuloa peremmälle.


perjantai 16. maaliskuuta 2012

6+0

Torstain lukema oli 3482, eli istukkahormoni on normaalisti nousussa. Se voi olla sitä kohdun ulkoisessakin, mutta vähän varmemmilla vesillä taas kuljetaan.

Eilen oli opintoihin liittyvä pakollinen hiihtoharjoitus johon osallistuin, kun maanantain lääkäri oli sitä mieltä, että voin liikkua normaalisti. Parin tunnin kevyehkön hiihtelyn ja tekniikkaharjoitusten jälkeen illalla supisteli ja vuotoa oli reilusti enemmän. Olin jo varma keskenmenosta. Aamuksi tilanne oli kuitenkin rauhoittunut.

Kaikki vaikuttaa hyvin samanlaiselta kuin aikaisemmissa raskauksissani, joista kaikista on löytynyt hematooma - kohtu on välillä tyhjentänyt itseään ylimääräisestä verestä, rauhoittunut pariksi päiväksi ja sitten taas kiihdytellyt.

Neuvolan täti ei antanut lähettettä polille ultraan, kun tilanne on kuitenkin vakaa. Maanataina selvitellään yksityisellä asiaa. Toivottavasti silloin pieni on tullut piilostaan.

2 kommenttia: