Torniluolan uninoita

Niin kauan olen sinua rakastanut, niin kauan, että olen jo lähes unohtanut ettei aikaa ole. On vain loputon nyt, johon ikuisuus häviää ja josta huominen herää. Aina löytyy joku, jonka tarina on vielä pahempi tai parempi, tämä on omani - lapsihaaveita, kipua ja toivoa, arkea, juhlaa, iloa ja onnea, välillä yhtä ja sitten toista.
Tervetuloa peremmälle.


perjantai 2. maaliskuuta 2012

Fokus

Ennen positiivista testiä kävin akupunktiossa ja kuuntelemassa viisaita Aarolla. Stressaavan ja kaoottisen syksyn jälkeen koimme mieheni kanssa olevamme väsyksissä ja hoivan tarpeessa. Niinpä päätimme käyttää hedelmöityishoitoihin kuluvat rahat siihen, että voimme itse hyvin, ja suuntasimme akupunktioon. Taka-ajatuksena oli toki myös se, että se samalla hoitaa hedelmällisyyttämme ja nostaa raskautumisen mahdollisuuksia.

Hoitokerran saldona virkistyin ja sain mukavan lämmön itseeni, mutta myös paljon ajateltavaa. Yhtenä tärkeimmistä eväistä oli kehoitus keskittyä siihen, mikä elämässä tuottaa hyvinvointia ja onnellisuutta, juuri nyt. Mieleni kauhuskenaaroiden keskellä päätin vakaasti, että niitä ei enää tarvita. Nyt keskitytään vain siihen, mistä olen onnellinen juuri tänään ja tässä hetkessä.

Hyvyyksiä satunnaisessä järjestyksessä:

- Mies ja minä
- Koira
- Ystävät
- Tämä raskaus
- Opiskelu ja kaikki kiva, mitä saan sen parissa tehdä.
- Loisto työharjoittelu unelmatyöpaikassani
- Harrastukset, jotka tuottavat mielihyvää ja onnistumisen elämyksiä
- Päivittäiset kävelyhetket
- Nukkuminen
- Hyvä ruoka
- Kiva koti ja kotipaikka
- Kiva vuorkaemäntä
- Uudet tuttavuudet
- Huominen matka ystävän luo


Noin minuutissa sain aikaan melkoisen listan. Niin paljon ihanuuksia elämässä juuri nyt, joihin voin keskittyä jossittelun sijaan. Ja monta asiaa jäi vielä mainitsematta. Kiitos elämä, ja kiitos Aaro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti